Sesame.bg с нова страхотна казино бонус оферта 2 в 1
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Не се колебайте, а направете регистрацията си на платформата

Онлайн букмейкърът Sesame.bg успява да привлече все повече нови потребители на сайта си, а актуалните им промоции в Sesame Kазино секцията са по-горещи и от температурите навън. За своите потребители, от платформата са приготвили специална оферта, която не е за изпускане.

В най-новото си предложение от Сезам.бг предлагат изключителна оферта „2 в 1“. За да се възползвате от нея е нужно само да отворите сметка на сайта и да депозирате сума в нея. След това подаръците идват сами. Какви са те? Бонус 100% до 300 лева, но и още нещо – 300 безплатни игри на една от най-популярните игри на платформата – Big Bass Bonanza.

Важно за активиране на бонуса е използването на кода “START” при регистрация, а офертата е валидна само за нови потребители, като вече настоящи потребители не могат да се възползва от нея. Как да направите регистрацията си? Всичко е изключително лесно. На сайта на Sesame.bg ще трябва да преминете през само две стъпки. В първата ще е необходимо да попълните потебителско име, парола, и актуални имейл адрес и телефон.

След това ще са нужни и три имена, ЕГН, дата на раждане и адрес. След като получите потвърждение, че регистрацията Ви е завършена вече можете да направите и първия си депозит, като не забравяйте, че колкото по-голям е той, толкова по-висок е бонусът, който ще получите като нов клиент.  Минималният размер на първоначален бонус е 10 лева, като за всеки 10 лева ще получите по 10 безплатни игри за Big Bass Bonanza.

Не се колебайте дали да се възползвате от предложенията на Sesame, тъй като промоциите на платформата не спират и Ви очакват още много страхотни оферти. В летните месеци, никога не е излишно да се „разхладите“ с порция печалба онлайн без дори да излизате от вкъщи. Смелите вече се радват на успехите, ела и ти!