Sesame очаква нов успех на ЦСКА над Славия за Купата на България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реваншът днес е от 19:00 часа, "червените" имат аванс с два гола от първия мач

ЦСКА посреща Славия днес от 19:00 часа на „Българска армия“ в полуфинален реванш от турнира Sesame Купа на България.

„Армейците“ направиха важна крачка към финала, печелейки с 2:0 визитата на „белите“ в първия мач. На 12 април „червените“ взеха ценния аванс след автогол на Зайков и точно изпълнена дузпа от Турицов в добавеното време на втората част. Феновете на ЦСКА обаче получиха и неприятна новина веднага след мача – треньорът Стойчо Младенов обяви, че напуска „Армията“. Алън Пардю застана начело на тима, като англичанинът водеше „червените“ в столичното дерби с Левски в Първа лига в пкейофите, завършило без попадения.

В ЦСКА са мотивирани до краен предел да защитят трофея си от миналото издание в надпреварата, особено след поредния провал да бъде детрониран Лудогорец в първенството.

Славия ще опита да се възползва от моментната криза на “Армията” покрай напускането на Младенов и да поднесе изненада, но според Sesame Спорт това е малко вероятно – коефициентът на букмейкъра за победа на ЦСКА днес е 1.55 срещу 6.00 за „белите“. Равният резултат е оценен с 4.30.

[anwpfl-match match_id=”324862″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Типстърите на 7sport също смятат, че домакините в полуфинала ЦСКА – Славия ще стигнат до победа, както и че ще има над 1,5 гола в двубоя.

„Червените“ ще бъдат днес без контузените Матей и Чарлс, а Турицов и Жеферсон изтърпяват наказания. Златомир Загорчич пък няма да може да разчита на Цонев, Стоев, Томбак и Дост, които са в лазарета, Атанасов е наказан.

Вероятни състави:

ЦСКА: Евтимов, Вион, Лам, Кох, Мазику, Мухар, Юга, Йомов, Кери, Гарсес, Кайседо

Славия: Вуцов, Попадийн, Виячки, Зайков, Соарес, Нгуена, Вълчев, Минчев, Тасев, Кирилов, Бакеро

Снимка: БГНЕС