Sesame сочи Ювентус за фаворит в реванша с Фиорентина за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" спечелиха с 1:0 визитата си на "Артемио Франки" в първия полуфинал

Ювентус и Фиорентина ще определят днес от 22:00 часа на “Алианц Стейдиъм” в Торино втория финалист за Купата на Италия. Снощи Интер прескочи полуфиналите, побеждавайки с 3:0 градския съперник Милан (първата среща завърши при резултат 0:0).

Юве направи важна крачка към финала, печелейки първия мач с „виолетовите“ с 1:0 като гост. На 2 март „бианконерите“ си осигуриха малък аванс преди реванша след късен автогол в последната минута на Венути.

Това е и последното поражение на Фиорентина, като в следващите шест мача „виолетовите“ имат две равенства и четири победи. След първия полуфинал „бианконерите“ пък записаха общо четири успеха в Серия „А“, равенство с Болоня в последния кръг и една загуба – 0:1 като домакин на Интер. Освен това отборът на Масимилиано Алегри напусна безславно Шампионска лига, след като на 16 март беше пометен от Виляреал, който спечели с 3:0 в Торино (впоследствие „жълтата подводница“ потопи още един гранд – Байерн Мюнхен).

Sesame BG дава предимство на Ювентус във втория мач с Фиорентина днес с коефициент за победа 1.93. Ставката на гостите е 4.25, докато равенство след 90 минути игра е 3.50.

Снимка: Twitter