Севиля краде хърватски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Доминик Ливакович може изненадващо да се озове в Ла Лига

Ръководството на испанския Севиля възнамерява да изпрати оферта до Динамо Загреб за вратаря Доминик Ливакович. Преговорите с хърватина обаче ще бъдат доста трудни, тъй като той вече е договорил личните си условия с Фенербахче и е на крачка от трансфер в техния отбор. Севиля обаче е отбор от доста по-висока класа, което може да накара Ливакович да промени плановете за своето бъдеще в последния момент.

Андалусийци проявяват интерес към Ливакович, тъй като преди дни те обявиха напускането на титулярния им страж Ясин Буну. Мароканецът реши да смени червено-белия екип на Севиля със синята фланелка на Ал Хилал. Там той ще заиграе заедно с Нейма, Сергей Милинкович-Савич и други звезди наскоро напуснали Европа и ще се бори за титлата в Саудитска Арабия.

Ливакович пък ще има тежката задача да заздрави разклатената отбрана на андалусийци и да спомогне за доброто представяне на тима както в Ла Лига, така и в Шампионска лига. Това ще се случи само обаче ако той пожелае да акостира на “Местая” пред това да заиграе във Фенербахче.