Сезам сочи Левски за тотален фаворит срещу Пирин на “Герена”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" нямат право на грешна стъпка срещу последния в класирането.

Левски посреща Пирин Благоевград в отложен двубой от 6-ия кръг в родната efbet Лига.

Мачът между “сините” и “орлетата”, който ще се състои на стадион “Георги Аспарухов”, започва от 20:30 часа, а главен рефер ще бъде Ивайло Стоянов.

Понастоящем във временното класиране отборът на Николай Костов е на 8-ото място с 12 точки, но и с 2 мача по-малко от останалите отбори.

Пирин пък е в много сериозна криза и е на дъното на таблицата, като от началото на кампанията тимът има само една спечелена точка.

За последно в първенството футболистите на Левски се наложиха над Хебър Пазарджик с 1:0 у дома, а преди това столичани победиха и Ботев Враца отново със същия резултат на “Герена”.

Очакванията са Костов да направи някои ротации в своя състав. Извън сметките ще останат Пламен Андреев, Хосе Кордоба и Андриан Краев, които бяха ангажирани с националните отбори и ще излязат в почивка.

Новият наставник на “орлетата” Иво Тренчев пък няма да може да разчита на услугите на контузените Гезим Пепси и Бисмарк Чарлс.

Съвсем логично Сезам счита Левски за тотален фаворит за успеха довечера с коефициент от 1.15 срещу такъв от 20.34 за гостите от Благоевград. Равенството пък е оценено на 7.51.

Ето и вероятните стартови състави на двата тима:

Левски: Н. Михайлов; Петрис, Ван дер Каап, К. Димитров, Цунами; Дарлан; Роналдо, Ел Джемили, Краев, Уелтон; Рикардиньо

Пирин: Ковальов; Семенив, М. Бачев, Дюлгеров, Г. Върбанов; Аюб, Бенгюзов; Тютюков, Сюда, И. Тасев; Кондраков