Шави: Футболистите на Барса трябва да имат много силна психика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Все още сме без загуба, но бихме искали по-често да показваме нивото от мачовете ни срещу Бетис, Антверп и Севиля", разкри той.

Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, говори на официална пресконференция преди сблъсъка срещу Гранада от Ла Лига, който е днес и стартира от 22:00 часа.

“Трябва да се върнем към нашето ниво на игра и да бъдем взискателни към себе си. Вярно е, че засега имаме две равенства и това въобще не е позитивно. Все още сме без загуба, но бихме искали по-често да показваме нивото от мачовете ни срещу Бетис, Антверп и Севиля. На моменти ни липсва контрол, а в други случаи няма ред. Това обаче не се дължи на липса на характер”, сподели Шави.

“Де Йонг? Тук има тенденция да се подценява всичко. Даден играч, който е „осмица“ по десетобалната система, се смята за „шестица“, а „десетката“ я приемат за „осмица“. Затова футболистите на Барса трябва да имат много силна психика”, продължи той.

“В други клубове това не се случва. Усещам го, когато си говоря с играчите. Франки е сред най-добрите халфове в света и това се вижда всеки ден. Това е най-взискателният клуб в света. Който казва обратното, никога не е бил тук”, допълни още младият специалист.