Шави след мача с Виляреал: Тази лудост беше по наша вина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барса и Виляреал спретнаха шоу със седем гола

Наставникът на Барселона Ернандес сподели, че не е доволен от това колко трудно е преминал последния мач на тима срещу Виляреал. Каталунците спечелиха този мач с 4:3, но бяха доста близо до това и да го загубят след като пропиляха преднина от два гола.

Барса водеше 2:0 още в 15-ата минута, но “жълтата подводница” изравни още преди края на полувремето. В 50-ата минута те дори стигнаха до пълен обрат. В крайна сметка обаче каталунците взеха своето с голове на Феран Торес и Левандовски.

„Тази лудост беше създадена по наша вина. Доминирахме в мача, Виляреал имаше много добри първи 10 минути, а след това мачът беше наш – и резултатът стана 2:0. След това започнахме да правим твърде много грешки, за които ни наказаха. При резултат 2:3 отборът започна да играе много добре. Дадохме всичко от себе си, за да вкараме още няколко гола“, заяви .

„Направихме доста добър мач в атака, но допуснахме твърде много грешки в защита. Феран Торес се справи добре, Ансу Фати можеше да отбележи, а Ерик Гарсия също беше ниво… Всеки, който влезе като резерва, ни помогна много. Ламин изигра страхотен мач, създаде много положения. Той ни даде много, а е само на 16 години“, допълни испанецът.