Шеф на Енисей пред “Спорт Експрес”: “Тарханов още не е решил”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Алексей Ивахов – генерален директор на руския Енисей, изненадаващо обяви, че се надява Александър Тарханов да продължи работата си в отбора от Красноярск, независимо че специалистът вече беше обявен за нов старши треньор на Славия.

Тарханов, който се очаква да присъства на двубоя на Белите с Арда в Кърджали тази вечер, обясни решението си да напусне с “безразличие към клуба от страна на властите и спонсорите”.

“Александър Федорович все още не е взел окончателно решение и не би било съвсем правилно да се коментира интервюто му”, коментира Ивахов пред популярния “Спорт Експрес”.

“Ние – клубът, екипът и всички специалисти в Енисей, искаме да продължим да работим с него. Това е треньорът, с когото станахме по-уверени и по-силни в спортно отношение.

“Благодарен съм, че той прие офертата и дойде в Красноярск, даде ни възможност да покажем на феновете футбол с добро качество. Много искам той да остане начело на отбора”, добавя Ивахов.

Тарханов, който бе начело на Славия между ноември 2015 година и декември 2016 година, замени на­пусналия Златомир Загорчич.

“Поддържаме диалог с местните власти,” казва Ивахов. “Имахме разговор с губернатора на Красноярска област Александър Ус, който е наясно с всичките ни трудности. Той изрази своята подкрепа към клуба.

“Не мисля, че може да става дума за безразлично отношение към нас. Сигурен съм, че в близко бъдеще всичко ще си дойде на мястото.”