Тарханов: Радостно е, че търсихме победата и след гола на Левски
Добави коментар
"Отборът възвръща доброто си ниво, духът на играчите също се повишава"

Наставникът на Славия Александър Тарханов остана доволен от успеха с 2:1 над Левски в четвъртфиналите за Купата на България. Треньорът на „белите“ отличи и желанието за победа на своя тим, който допусна изравняване в 86-ата, но три по-късно отбеляза и победния гол. „Играта беше много интересна и от двата отбора. Направихме така, че да бъдем интересно на игрището. Смятам, че второто полувреме се променихме. Подходихме с дълги подавания. Очертаха се излизания на наши играчи и при едно такова вкарахме победен гол. Радостното е това, че дори като изравни Левски, то ние продължихме да искаме победата. Харесвам да гледам така отборът.“

„Правилно е, че следващият мач с тях ще е различен. Отборът възвръща доброто си ниво. Духът на играчите също се повишава. Може би една от причините така да бъдат по-спокойни е Надер Гандри. Точно такъв вид играчи всяват спокойствие в останалите и всичко изглежда по различен начин. Появата на Узунов също успокои играта в някои моменти и в някои части на терена”, каза още специалистът.

„По-приятно нещо няма в този тежък за нас сезон. Достигаме последните 4 за Купата на България и е постижение. Засега нищо повече от това не искам, освен да почивам. Искам да виждам на това ниво – запленен от футбола, играещ с настроение и върви добре. За мен е важно как ще възстановим играчите. Нямаме чак такъв голям състав, че да разчитаме на пълноценни смени, затова е важно възстановяването”, заяви на финал наставникът на Славия.

Добави коментар
Гласувай: