Тарханов: Радостно е, че търсихме победата и след гола на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отборът възвръща доброто си ниво, духът на играчите също се повишава"

Наставникът на Славия Александър Тарханов остана доволен от успеха с 2:1 над Левски в четвъртфиналите за Купата на България. Треньорът на „белите“ отличи и желанието за победа на своя тим, който допусна изравняване в 86-ата, но три по-късно отбеляза и победния гол. „Играта беше много интересна и от двата отбора. Направихме така, че да бъдем интересно на игрището. Смятам, че второто полувреме се променихме. Подходихме с дълги подавания. Очертаха се излизания на наши играчи и при едно такова вкарахме победен гол. Радостното е това, че дори като изравни Левски, то ние продължихме да искаме победата. Харесвам да гледам така отборът.“

„Правилно е, че следващият мач с тях ще е различен. Отборът възвръща доброто си ниво. Духът на играчите също се повишава. Може би една от причините така да бъдат по-спокойни е Надер Гандри. Точно такъв вид играчи всяват спокойствие в останалите и всичко изглежда по различен начин. Появата на Узунов също успокои играта в някои моменти и в някои части на терена”, каза още специалистът.

„По-приятно нещо няма в този тежък за нас сезон. Достигаме последните 4 за Купата на България и е постижение. Засега нищо повече от това не искам, освен да почивам. Искам да виждам на това ниво – запленен от футбола, играещ с настроение и върви добре. За мен е важно как ще възстановим играчите. Нямаме чак такъв голям състав, че да разчитаме на пълноценни смени, затова е важно възстановяването”, заяви на финал наставникът на Славия.