Шеф на “Лаута”: Всичко с плащанията си е в нормалните рамки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вдигаме нивото. Иска ни се и спортно-технически да сме едно ниво нагоре, не само организационно. Нямаме финансови проблеми"

Локомотив Пловдив вдига нивото, уверен е членът на УС на „черно-белите“ Румен Руйчев, който заедно с Лъчезар Димитров, който също е част от Управителния съвет, осъществяват оперативната власт на „Лаута“ след оттеглянето на Христо Крушарски. „Нека да мине малко време, да видим каква е ситуацията. Да се организираме. Да се натрупат малко впечатления от работата на новия треньор. Той трябва да се напасне към отбора, играчите към него. Да се опита да си въведе неговите правила и методики“, споделя Руйчев по повод последните събития около тима.

„Вдигаме нивото. Иска ни се и спортно-технически да сме едно ниво нагоре, не само организационно. Нямаме финансови проблеми. Всичко с плащанията си е в нормалните рамки“, допълва той.

„Строежът на трибуните върви в нормален ритъм. Няма да имаме проблеми, ако се класираме пак за евротурнирите, да домакинстваме в началните кръгове на „Лаута“, въпреки строежа. Както и в предишни години, от УЕФА искат и втори стадион, така че сме заявили и „Васил Левски“ в София. Така си е по регламент“, разкрива той.

Руйчев изрази надежда, че в четвъртък в домакинството срещу Берое отборът вече ще запише първа победа под ръководството на Александър Томаш. „Трябва вече да бием“.