Шесткратен шампион на Франция иска Марин Петков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Направено е важното уточнение, че българинът е сред опциите на "жирондинците" за подсилване в нападение, като първи вариант пред тях е Жереми Ливолан, който е футболист на прекия претендент в първенството на Лига 2 - на Гинган. 

Футболистът на Левски Марин Петков е попаднал в полезрението на френския Бордо. Информацията от Франция е, че шесткратните шампиони на страната обмислят да отправят оферта от 1 милион евро за 19-годишния нападател и национал на България.

Направено е важното уточнение, че българинът е сред опциите на “жирондинците” за подсилване в нападение, като първи вариант пред тях е Жереми Ливолан, който е футболист на прекия претендент в първенството на Лига 2 – на Гинган.

Иначе Петков бе несменяем от първата минута в двете срещи на “сините” от старта на кампанията в efbet Лига, а през изминалия сезон изигра общо 40 двубоя за Левски и в тях реализира четири гола. Ако този трансфер се осъществи, то той ще бъде сред малкото бивши футболисти на 26-кратните първенци на България, които са играли във Франция.