Шкупи разби Хегелман и вече мисли за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски трябва да внимава за Реналдо Кефас, който заби четири гола за северномакедонците

Отборът на Шкупи съсипа Хегелман с 5:0 при гостуването си в Литва, като на практика си обезсмислиха реванша, който ще е на 20 юли от 22:00 часа и ще е с протоколен характер.

Победата е изключително впечатляваща и поради факта, че Шкупи замина без двама от изявените си футболисти в нападение – Уалид Хамиди, който не получи виза за балтийската държава, което доведе до неуважено желание на Шкупи до европейската футболна федерация за отлагане на срещата, и Съндей Адтунджи, който бе изключен от представителния състав заради неразбирателства с ръководството.

Шкупи стартира ударно двубоя на стадион „Дариус и Гиренас“ в Каунас, където наскоро родните национали се провалиха срещу Литва, завършвайки при реми 1:1. Още в 10-ата минута Реналдо Кефас удари за 0:1. Именно към ямайското крило трябва да бъдат насочени погледите на сините, защото именно той заби четири гола във вратата на Хегелман.

До края на първата част северномакедонците нанизаха още два гола чрез Кевен Инасио в 22-рата минута и второ попадение на Реналдо Кефас в последната минута от редовното време. Крилото от Ямайка беше безмилостен към Хегелман и реализира още два гола през втората част – в 55-ата и 61-вата минути.