Шокиращо: Ювентус гони Бонучи!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Това действие принуждава 36-годишния ветеран или да си намери нов отбор или да прекрати кариерата си по-рано от планираното.

Още през ранните часове на деня течаха слухове и спекулации, че Леонардо Бонучи вероятно няма да замине с отбора на Максимиано Алегри на турнето на Ювентус в Съединените американски щати, но преди минути стана ясно, че ръководството на “старата госпожа” го е уведомил, че вече няма да бъде част от отбора, като е изключен от предсезонното им турне.

Бонучи искаше да влезе в борба, за да си върне мястото на терена или най-малкото поне да е в качеството си на капитан от пейката и в съблекалнята. Изясни се обаче, че новият спортен директор Кристиано Джунтоли лично е съобщил на бранителя, че не е част от плановете им за бъдещето и ще бъде оставен извън състава.

На практика това значи, че няма да бъде картотекиран като футболист на “черно-белите” и няма да участва в тренировъчния процес със своите съотборници, което ще принуди 36-годишния ветеран или да си намери нов отбор или да прекрати кариерата си по-рано от планираното.