Шотландски мениджър прави мръсно на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият играч на "сините" Джон Ингълс мъти главата на Станислав Иванов

Мениджърът Джон Ингълс е основен виновник за раздорите между Левски и крилото Станислав Иванов. Шотландецът, който е бивш играч на „сините“, е разколебал Иванов за трансфера му в Ерцгебирге (Ауе), убеждавайки го да приеме оферта от турски клуб за по-висока заплата, твърди „Мач Телеграф“.

От Ауе са имали готовност да плащат по 25 000 евро на месец за Стаси, което пък е много по-голяма сума от спряганата в някои медии, твърдят запознати. Докато вървели преговорите с немците, “сините” разговаряли със Станислав Иванов да прекрати взаимоотношенията си с Ингълс.

Причината била, че от Ерцгебирге можели да платят 550 000 евро за крилото, като 50 хиляди от тях щели да влязат в касата на агенцията. На “Герена” обаче не искали да се лишават от тази сума, защото кризата кара Наско Сираков и компания да цепят всеки цент на две.

Шефовете на “сините” били убедени, че Ингълс мъти главата на Стаси, което в крайна сметка доведе до изваждането му от състава и замразяването на таланта. Според запознати тази ситуация обаче може да се промени, ако младежкият национал се раздели с Джон Ингълс.