Синиша отсече: “Антов ми хареса!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Болоня недоволен от нападението на отбора и системата ВАР

Наставникът на Болоня Синиша Михайлович похвали Валентин Антов за доброто представяне в дебюта му за клуба в Серия А в двубоя с Каляри.

В същото време обаче бившият югославски национал не пропусна да отбележи, че именно бранителят на ЦСКА София, който до края на сезона ще се подвизава в Болоня със статут на преотстъпен, е оставил непокрит автора на единственото попадение Даниеле Ругани.

“Антов ми хареса,” заяви Михайлович. “Той направи това, което трябваше. Не беше много зает. Това, което той направи, беше добре. Освен при гола, защото точно Антов трябваше да покрие Ругани.”

Синиша беше доста по-критичен към беззъбата атака на тима, както и към решението на системата да не отсъди дузпа в полза на неговия тим.

“Не бяхме добри в атака и допуснахме попадението по единствения начин, по който можеха да ни вкарат,” коментира Михайлович. “Разочарован съм, защото не изглеждахме жадни. Очаквах по-добро представяне от това, но въобще не бяхме опасни.

“Съжалявам, защото исках точки тази вечер, а си тръгваме с празни ръце. Ръката на Нандес? От началото на сезона до сега, не си спомням за нито едно решение на ВАР в наша полза. Винаги са срещу нас.

“Ако беше обратното, щяха да дадат дузпа за тях и червен картон за нас. Казвам тези неща след всеки мач. Винаги една и съща история, нямам какво да добавя…”