Синьо величие: В момента Левски и на подготовка не може да отиде
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кирил Ивков силно притеснен от разнопосочните сигнали, идващи от Герена

Един от най-изтъкнатите защитници, носили екипа на Левски – Кирил Ивков, не скри притеснението си от несигурността, обвила отбора в последно  време.

Спечелилият четири шампионски титли и четири Купи на страната играч разкри, че няма никаква информация за случващото се и с нетърпение очаква да чуе какво ще обяви мажоритарният собственик Наско Сираков на днешната пресконференция.

“Вчера (б.р. – във вторник) ходих на „Герена“, за да се опитам да получа информация от някого и да разбера нещо – нямаше жива душа,” откровен е двукратният Футболист номер 1 на България Ивков. “Просто не знам какво става.

“Постоянно чувам разнопосочни информации. Как да дам оценка на случващото се – това е все едно преди обяд да е слънце, а следобед само да вали. Толкова променливи са и нещата, които чувам за Левски. Казаха ми, че утре (б.а. – днес) Наско Сираков ще говори пред Сектор „А“ на „Герена“.

“Ще отида лично, за да чуя какво ще каже. Аз бях на Могилката на 24 май при отбелязването на 107-я рожден ден на клуба, както правя всяка година. Слушах внимателно какво каза Наско. Той мен ме уважава. Винаги ме прегръща приятелски.

“И тогава, след като речта му свърши, дойде при мен и се поздравихме. Казах му „Айде бе, ръцете ме заболяха да ти ръкопляскам“. За съжаление оттогава няма нищо официално обявено.

“Притеснен съм много. В момента положението е такова, че и на подготовка не могат да отидат. Чакам с нетърпение да чуя какво ще каже Сираков…”