Сираков обеща на Славиша поне още един нов на “Герена”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Левски даде отчет вчера на боса на „сините“

Наставникът на Левски Славиша Стоянович проведе вчера среща с мажоритарния собственик на „сините“ Наско Сираков, която продължи повече от час и половина. На нея треньорът на тима е запознал шефът на „сините“ със свършеното по време на лагера в Умаг. Стоянович е докладвал за всеки един от играчите – в каква форма е в момента, какви да бъдат очакванията от него през пролетния дял, дали има място в състава и заслужава ли удължаване на договора, ако той изтича през лятото.

Словенският специалист също е получил уверение, че в отбора ще бъде привлечен поне още един играч, а броят на новодошлите може да е и по-голям, съобщава „Тема Спорт“. На този етап основните усилия на хората от „Герена“ са към привличането на флангови нападател, а такъв със сигурност ще има на проби. Освен това „сините“ чакат нидерландско крило, което трябва да дойде до края на седмицата. То може да вземе участие в поседния спаринг на Левски от подготовката – срещу Спартак (Своеге) в неделя.

По-всяка вероятност от Левски ще преотстъпя някои от младите си играчи, които да натрупат игрово време през пролетта.

До този момент на “Герена” пристигнаха четирима нови – хърватският вратар Звонимир Микулич, мароканският бек Файсал Рерас, както и двама централни бранители – иракчанинът Ребин Сулака и испанецът Начо Монсалве. Славиша Стоянович има богат избор в центъра на отбраната с привличането на последните двама – там действат още Алекс Петков, Живко Атанасов и Георги Александров. Много вероятно е някой от тях да бъде преотстъпен през пролетта.