Сисиньо: Защитавам България с голяма гордост и всеотдайност
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябваше да науча да пея химна, направих го и съм много горд"

Бранителят на Лудогорец и националния отбор Сисиньо заяви в интервю, че връзката му с България е много силна и с гордост и всеотдайност защитава националната фланелка. Сисиньо добавя, че се надява Бразилия и България да си осигурят място на Мондиала в Катар догодина. „Чувството да бъде призната работата, която вършиш, е невероятно. В България съм от пет години и тук ми дадоха възможност да защитавам страната и националния отбор. Чувствам се отлично. Трябваше да науча да пея химна, направих го и съм много горд. Защитавам България с голяма гордост и всеотдайност“.

“Решението да играя за страната не беше трудно, защото бях тук от пет години и вече бях свикнал. За мен е чест да защитавам фланелката на националния отбор на България. Много съм щастлив, че съм част от този отбор“, споделя бранителят пред Goal.com.

„Връзката ми с България е много силна. Ненапразно вече започвам шестата си година в страната. Това е държава, която ме прие добре. Не само мен, но и другите бразилци, които играят тук. Харесвам я, както моята родина Бразилия. Дай Боже България да се класира за Световното първенство. Когато играе Бразилия, ще я подкрепям. Същото важи и за България. Дано и двете държави да се класират за Мондиала“, добавя той.