Скамака е на ,,милиметри” от завръщане в Италия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианецът прекара ужасна година на острова и мечта за завръщане в калчото

Рома е постигнал споразумение с Уест Хем Юнайтед за трансфер на нападателя Джанлука Скамака. 24-годишният футболист премина в “чуковете” от Сасуоло едва миналото лято, но имаше трудности по време на първия му сезон на ,,Лондон Стейдиъм”, като отбеляза само три гола във Висшата лига.

Бъдещето на Скамака беше обект на много спекулации през последните седмици и според Calciomercato, вече е постигнато споразумение с Рома. В доклада се твърди, че италианският гранд се готви да подпише с нападателя, под наем срещу 4 милиона паунда, като ще има опция за закупуване от 19 милиона паунда, ако той изиграе определен брой мачове за клуба през следващия сезон и им помогне да се класират за Шампионската лига. В предишните седмици, се говореше за интерес към Скамака от Интер, но очевидно ,,римските вълци” са били по настоятелни.

Италианският национал, който вкара осем пъти във всички турнири за Уест Хям през миналия сезон, има още четири години до края на договора си на ,,Лондон Стейдиъм”, което показва, че англичаните са очаквали, той да бъде ключовия им нападател занапред, но не се получи.