Скандално! Погребални работници се изгавриха с покойния Марадона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Адвокатът на Дон Диего се закани да ги гони до дупка в съда заради шокиращите снимки

Трима погребални работници от Аржентина шокираха света, след като си направиха селфи с починалия Диего Марадона. Двете снимки донесоха широк отзвук в социалните мрежи, като на първата единият от работниците, идентифициран като Диего Молина, се снима с вдигнат палец на едната ръка, а с другата си ръка държи главата на покойния Дон Диего. На другия фотос са двама от работниците, като лицата им се виждат ясно, а единият е също с вдигнат палец. Директорът на погребалния дом Диего Пикон твърди, че въпросните лица са повикани извънредно и нямат общо с агенцията, като снимките са направени преди тялото на Марадона да бъде транспортирано към правителствения дворец “Каса Росада”.

Скандално! Погребални работници се изгавриха с покойния Марадона 1

Скандално! Погребални работници се изгавриха с покойния Марадона 2

„75-годишният ми баща плаче, аз също плача, моят брат е наистина съкрушен. Той (Диего Молина) не работи в нашия погребален, беше повикан, за да помогне при пренасянето на ковчега заради тежестта му“, заяви Пикон.

Адвокатът на Марадона Матиас Морла се закани да прибегне до съдебно дело. „За да защитя паметта на моя приятел, няма да намеря покой, докато той (Диего Молина) не получи заслуженото си за тази отвратителна постъпка“.