Слаба посещаемост за двубоя между Нордселанд и Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Около 3000 зрители се очакват да гледат двубоя

Двубоят между Нордселанд и Лудогорец от Лигата на конференциите тази вечер няма да се радва на голяма посещаемост. Очаква се около 3000 зрители да гледат срещата на живо. Причината за ниската посещаемост на сблъсъка се крие в късния час, в който започва двубоя. Според домакините начало на мач в 21:00 местно време се счита да изключително късно, а феновете нямат навика да се прибират по домовете си след 23 часа през седмицата.

Така стадионът няма да бъде пълен тази вечер. Разбира се, това е добра новина за българския шампион Лудогорец. Иначе”Фарум парк” е с капацитет малко под 10 000 зрители, така че не е голямо съоръжение.

“Не случайно мачовете от вътрешното първенство се играят по-рано. Причината не е в температурите или студа, а в нагласата на феновете, за които 21 часа начало на двубой е късно”, разкриха от пресслужбата на домакините.

Предстоящият мач ще е най-късният за Нордселанд от началото на кампанията на собствен терен. Обикновено срещите от вътрешното първенство се провеждат следобяд.

Датският тим влиза като фаворит за победата и предстои да видим дали ще спре победната серия на Лудогорец.