Betano дава леко предимство на Брайтън срещу Марсилия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският тим ще се опита да запише първа победа в Лига Европа

Брайтън ще се стреми да се върне на победния път, когато се изправи срещу Марсилия в Лига Европа на “Стад Велодром” в четвъртък вечер. Букмейкърите дават леко предимство на “чайките”. В хазартния оператор Betano виждаме, че коефициентът за успех на Брайтън е 2.37. От друга страна, Бетано дава коефициент за Марсилия от 2.80 да спечели срещата. Равенството в двубоя на “Стад Велодром” е оценено на 3.65 от betano онлайн.

Марсилия започна Лига Европа 2023/24 с вълнуващ двубой, изигравайки равенство 3:3 срещу Аякс. Но те бяха ужасни в Лига 1, като спечелиха само два от седемте си мача досега, за да се намират на 12-то място в таблицата. По този начин Марселино загуби работата си, а Дженаро Гатузо го замени. Междувременно домакините в момента са в серия от пет мача без победа и ще се опитат да сложат край на лошата си форма.

От друга страна, Брайтън също бяха част от наситен със събития мач в първия кръ1, но завършиха на губещата страна. АЕК Атина ги победи с 3:2 на “Амекс Стейдиъм”, което бе далеч от идеалното начало за “чайките”. Това беше едно от трите им поражения в последните им четири мача, като последното беше загуба с 1:6 от Астън Вила. Роберто де Дзерби и неговите възпитаници ще се опитат да покажат много по-добро лице на “Стад Велодром” в четвъртък вечер.

Брайтън ще се стреми да избегне неприятен факт. След поражението си с 2:3 от АЕК, Брайтън може да стане едва третият английски клуб, загубил първите си два мача в голямо европейско състезание, след Нотингам Форест в Купа на панаирните градове сезон 1961/62 и Астън Вила през Купата на УЕФА през кампанията 1975/76.