Славиша: Близо сме до трансфер на защитник, дано Робърта остане 1
0 0
"Не искам да купуваме играчи чрез YouTube, тъй като там всички са добри и уникални"

Треньорът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от показаната физическа форма на „сините“ при успеха с 1:0 в контролата срещу Подбескидзе. Специалистът е категоричен, че Левски се нуждае от входящи трансфери, но не трябва да се правят грешки и да се прибързва с привличането на играчи

„Със сигурност полският отбор беше по-свеж от нас, но съм доволен от физиката, която показахме, защото беше тежка седмица с тренировки, които изискват усилия. Радвам се, че видях много желание. Има какво още да напредваме тактически. През първата част бяхме по-офанзивни, но пускахме много положения отзад. Второто полувреме пък бяхме добре в дефанзивния план, а напред не толкова. Променихме схемата, защото търсим определени тактики за играчите, които имам. По съм доволен от фаза защита през втората част, но във фаза атака бяхме по-силни през първата част. Много работа има да се върши, а сега сме работили само за агресия и физическа подготовка. Тези дни ще работим тактически и накрая ще разберем коя тактика ще предпочетем накрая”.

„Сега ще видим с Анте Върлечко какво правим. Със сигурност на неговата позиция търсим играчи, имаме и още варианти. Вижда се, че не е физически максимално подготвен, но има качество. Трябва да намерим кой е най-добър за нашия отбор. Засега знам, че сме близо до един защитник да дойде, централен бранител. Пак търсим варианти и не искаме да правим грешки. Не искам да купуваме играчи чрез YouTube, тъй като там всички са добри и уникални“, заяви Стоянович.

„Говорих с Робърта и се радвам, че нашият разговор беше конструктивен. Много добър играч е и се надявам да остане, но реалностите са едно, желанието – друго. Стискам палци да остане при нас. Радвам се за всички в днешния мач, тъй като ми харесаха. Борбата за вратарската позиция е такава и момчетата дадоха всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти сега. Ако така работим и занапред, надявам се да можем да покажем по-добри мачове през пролетта”, добави треньорът на Левски.