Славиша: Имаме нужда от постоянство, за да сме сериозен отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще говоря с господин Сираков за ситуацията, както и с отбора", каза още треньорът на Левски

Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви след загубата с 1:2 от Славия и отпадането на неговия тим от турнира за Купата на България, че „сините“ имат нужда от постоянство, за да бъдат сериозен отбор.  „Разочарование за мен е голямо, тежка вечер. Знам, че и всички фенове са разочаровани. Имахме надежди, че може да направим нещо, но вече сме аут. Имахме доста проблеми с контузии и наказания, но това е футбола, не се справихме с това. Поздравления за Славия. Направихме две грешки при головете. Това е положението. Имаме доста важен мач в неделя, така че трябва да се впрегнем в тази посока. Показвахме много различни представяния. Имаме нужда от постоянство, за да сме сериозен отбор“.

„С такава игра нямаме право да мислим за по-високо място в класирането. Трябва да проявим максимално внимание в неделя, но ни предстоят трудни дни. Има емоция в мен, нормално е. Ще говоря с господин Сираков за ситуацията, както и с отбора. Трябва да се възстановим по-бързо за идващите мачове. Имаме много проблеми, днес и Робърта игра контузен. Надявам се да имаме по-позитивни новини от лекарския щаб“, каза още сръбският специалист.

„Не трябва да мислим за отпадането, защото в неделя ни предстои нов труден мач. Трябва да намерим себе си и да се концентрираме върху мача, за да избегнем нов негативен развой“, добави Стоянович, при който си личеше минирното настроение.