Славиша: Искаме да сме по-добри пролетта, но не мога да обещая
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да има финанси за нови играчи, трябват нови играчи в защита"

Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите след срещата на ръководството с футболистите тази сутрин. Специалистът разкри, че има оферта към нападателя Найджъл Робърта, но все още не е конкретизирана финансовата страна по евентуална сделка. Словенецът призна, че се надява „сините“ да намерят пари за трансфери на нови играчи. „За момента няма освободени играчи, говорихме за стратегията за трансферния прозорец. Надявам се да има финанси за нови играчи. Трябват нови играчи в защита. Има оферта за Робърта, но не са конкретизирани финансовите условия. Ще е интересно какво ще стане с него. Паулиньо има различни опции, но няма нищо конкретно.“

„Лагерът ще се проведе както в България, така и в чужбина. До 2-3 дена ще бъде ясно. Събираме отбора на 6-тия януари и започваме работа на 8-ми. Искрено се надявам да има попълнения до началото на подготовката, това ще е много важно. Не трябва да правим грешки при трансферите, затова ще преценяваме внимателно кой играч има качества за Левски“, добави Стоянович.

„Трансферната политика се определя от клуба, не напълно от мен. Всичко е свързано с финансите в настоящия момент. Мисля, че играчите са получили и заплати наскоро. Орлин Старокин се е разделил с клуба. Не знам подробности обаче“.

„По принцип не съжалявам за нищо в живота. Съжалявам за изпуснатите моменти през последните мачове. Няколко дена, след като дойдох нещата станаха още по-трудни с оглед на заразени футболисти и тежката програма. Търсехме решения за всеки мач индивидуално, защото не можехме да разчитаме на един и същ отбор в два поредни мача. Искаме да сме по-добри напролет. Обещания във футбола няма, но трябва да сме наясно с изискванията на феновете и да сме професионалисти. Не мога обаче да обещая нищо в този момент, няма нищо сигурно“, каза още наставникът на „сините“.