Славиша: Изгубихме се в първите минути, нямаше агресия и реакция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Все още не знам нищо за Начо, надяваме се да не е нещо сериозно, защото много ни липсват играчите в защита"

Треньорът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от показаната игра на своите футболисти през второто полувреме на двубоя с Ботев (Враца). Столичани изоставаха на почивката с 0:1, но за едно полувреме направиха пълен обрат и в крайна сметка затвориха мача при резултат 3:1 в своя полза.

“В началото не бяхме агресивни и нямахме реакция на действията на съперника. Изгубихме се в първите 20 минути. Имахме и късмет, че не стана 2:0, защото след това трудно можехме да реагираме. След това обаче имахме промени на почивката и се получиха нещата. Искахме да вземем повече топки и да покажем агресия и характер. Доволен съм от реакцията, защото трябваше да правим големи ротации пак. Трябва да се играе така не само едно полувреме, а 90 минути и във всеки един мач.“

„Все още не знам нищо за Начо, надяваме се да не е нещо сериозно, защото много ни липсват играчите в защита. За Сулака ще трябва доста време, мисля, че тази седмица няма да е на линия. Не е лека контузията му. Трябва да гледаме мач по мач. Както сме близо до първата шестица, така сме и близо до долната група”, заяви наставникът на „сините“.