Славиша Стоянович е основният кандидат да поеме Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Словенска медия спряга и Славиша Йоканович за заместник на Мъри

Словенският специалист Славиша Стоянович може да поеме Левски сред напускането на Мъри Стоилов. Словенската медия nogomania.com твърди, че Славиша Йоканович също е сред вариантите, но е малко вероятно той да напусне Динамо Москва и да дойде на “Герена” в текущата ситуация. Колегата му Стоянович пък е без работа и е доста по-реален кандидат да поеме Левски.

“Българският гранд Левски, който търси изход от голяма криза, си търси нов треньор. В мача за поемане на столичани отново е словенският треньор, който е стар познайник в Левски – Славиша Стоянович, който в момента не работи като треньор, е един от кандидатите за нов наставник”, се казва в информация на nogomania.

“Стоянович води българите два пъти досега. Първо бе начело през сезон 2018/2019, а след това отново през кампанията 2020/2021. Освен Стоянович кандидат за Левски е и сръбският треньор Славиша Йоканович, който в момента работи в Русия. Йоканович със сигурност би бил по-скъп избор, тъй като той е треньор, работил в Уотфорд, Макаби от Тел Авив, Фулъм, Ал Гарафа, Шефилд Юнайтед и в момента в Динамо от Москва. Подобно на Стоянович и той ръководи Левски в миналото”, пише още изданието.