Славиша: Лесно допускаме голове, защитата не издържа 90 минути
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чака ни труден мач с ЦСКА", заяви словенецът след равенството с Царско село

Наставникът на Левски Славиша Стоянович заяви след равенството с Царско село, че „сините“ трябва да са доволни от точката, с оглед ситуацията на терена и това, че отборът му игра в намален състав през по-голямата част от срещата.

„С всички ситуации на терена накрая трябва да се задоволим с точка. Борихме се на практика с двама души по-малко. Вкарахме с десет човека гол, но лесно допускаме попадения. Защитата не издържа 90 минути. Труден, нервен мач. Трябва сега да се успокоим и да се подготвим за дерби. Тежка е ситуацията с картоните и вируса“.

„Сигурно беше емоционален мач и за двата отбра. Близо са в класирането. Трябва да си умен, като има емоция. Футболът се игра първо с глава, после с крак и накрая със сърце. Объркали сме подредбата днес“, добави словенецът.

Стоянович коментира и предстощото дерби с ЦСКА, като призна, че очаква много тежък мач срещу „армейците“, „Сигурно е първа крачка, но има много работа. Тренирам със седем до десет човека. Трябва отсега да мислим за това кой става и кой не. Отсега трябва да се готвим за зимната подготовка. Надявам се да сме адекватни, но трябва да гледаме реално. ЦСКА имат много футболисти и ротации. Доказаха се като качествен отбор и в Европа. Чака ни труден мач. Първото ми дерби беше равностойно, сега е различно. Имаме много проблеми. Ще видим на кого ще мога да разчитам. Със сигурност ни чака много труден мач. Дербито си е дерби. Голяма мотивация за всеки футболист. Не мога да ги науча два часа преди мача. Те трябва да усещат тази емоция като е дерби. За жалост няма фенове. Първо трябва да починем един ден. След това да мислим за мача в петък“, каза още Стоянович.