Славиша: Може да загубим отново, ако играем така
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Играхме добре до 60-ата минута. След това не"

Наставникът на Левски Славиша Стоянович заяви след загубата с 1:2 от Домжале, че е доволен от представянето на неговия тим през първата част, но отбеляза, че играчите влезли след почивката е трябвало да бъдат по-отговорни. „Сините“ поведоха през първите 45 минути с гол на Марин Петков, но две грешки на дебютанта Микулич костваха загуба за родния тим.

„Две статични положения, две грешки. Доволен съм от първото полувреме. Тези, които влязоха след почивката, трябваше да са по-отговорни. Необходимо беше да бъдем и по-комбинативни. Имахме положения, с които можехме да си успокоим мача. Не успяхме да го сторим. Ако не се поправим, ще стане като днес. Може да загубим отново, ако играем така. До 60-ата минута съм доволен. След това отпаднахме. Нямахме и много футболисти за равностойни смени. Видяхте, че ситуацията за съперника беше различна“.

„Футболистите се раздават максимално на тренировка. Но това трябва да се пренася и в мачовете ни. Трябва да имаме повече избор. Нормално е феновете да се интересуват от новите попълнения. Сулака трябва да дойде утре. Договорили сме още един футболист. Новите трябва да вдигнат нивото на отбора. Това е най-важното“.

„Резултатите са всеки път от значение. Не искам равенство, нито пък загуба. Искам да печелим винаги. Играхме добре до 60-ата минута. След това не. От две статични положения загубихме мача. От младите ни футболисти съм доволен“, добави треньорът на Левски.