Добави коментар
„Тази победа ме прави щастлив, страхотно начало е за нас"

Наставникът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е щастлив от успеха с 1:0 над Локомотив (Пд) в днешния двубой. Словенецът разкри, че дисциплината е била ключова за днешната победа.

„Тази победа ме прави щастлив, страхотно начало е за нас и успяхме да преодолеем всички проблеми от последните месеци. Беше труден мач, бяхме компактни и дисциплинирани, не сме в оптимална физическа форма, но ще трябва да се възстановим за следващия мач след 3 дена. Дисциплината беше ключова. Момчетата дадоха всичко от себе си, имаше добра комуникация между момчетата. Второто полувреме паднахме физически и нямахме много опции на скамейката, но успяхме да издържим. Доволен съм, имахме само 3 тренировки с тази система, но имаме още много работа. В крайна сметка обаче изглеждахме добре“.

„Много трудно е да се каже, че ще играем с тази схема до края на годината. Нека да видим как се развиват нещата до края на декември и тогава ще имаме пълноценна подготовка“.

„И двамата халфбекове се чувстват по-добре на тези позиции в сравнение с това да са чисти бекове. Искам да намерим елементите, които да ни помогнат занапред“.

„Арда е там, където е с причина. Играят хубав футбол, отборите на Киров по принцип играят добре, още от времето на Ботев Пловдив. Имат скоростни играчи, така че отново трябва да сме дисциплинирани, защото имаме само два дена за възстановяване. Трудно е да се каже как ще се справим физически в останалите мачове. Днес беше първият път, в който разбрах и аз нещо за формата на моите играчи. Програмата е трудна, ще трябва ротация, въпреки че нямаме опции. Надявам се да се възстановят играчите добре“, каза Стоянович по повод престоящия мач на „сините“.

Добави коментар
Гласувай: