Славиша: Трябва да се фокусираме и за Купата, и за еfbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме много разговори, трябва всички да разберат, че Левски е голям клуб и не трябва да се случват такива неща, като в неделя"

Наставникът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от показаното от неговия тим при победата с 3:1 над Берое за Купата. Треньорът на „сините“ отличи и играта на Найджъл Робърта, който вкара трите гол за столичани. “Купата е едно наше желание. Ние днес искахме да покажем друго лице. Имаше желание и агресия. Добър ден беше и за Робърта. Имахме много разговори, трябва всички да разберат, че Левски е голям клуб и не трябва да се случват такива неща, като в неделя. Има много футболисти, които тепърва влизат в ритъм. Вървим на прав път, но това е само един мач”, заяви Стоянович след мача.

“Този успех ще даде самочувствие на всички играчи. Надявам се в следващите мачове да има същата дисциплина и желание в играта“, добави специалистът.

„Трябва да се фокусираме и за Купата, и за еfbet Лига. Не може да сме концентрирани само в една страна. Очаквам същото представяне на Левски в следващия мач. В Ботев има доста футболисти с качества. Ние трябва да обърнем специално внимание. Идва нов мач и трябва да пристъпим в този мач със същата енергия.“