Смоленски може да заиграе в Миньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Начело на перничани са популярни бивши футболисти на ЦСКА

Един от най-талантливите млади футболисти на ЦСКА София – Мартин Смоленски, по всяка вероятност ще бъде преотстъпен под наем на втородивизионния Миньор (Перник).

Начело на Чуковете е бившият халф на Червените е Христо Янев, негов асистент е екс-нападателят на Армейците Владо Манчев, а отскоро спортен директор е друга популярна на “Българска армия” фигура – Велизар Димитров.

В момента Смоленски е на лагер с тима на Бруно Акрапович в Турция и отзивите за неговото представяне са отлични, но въпреки това е ясно, че през пролетния полусезон той не би получавал шансове за игра ако остане в Борисовата градина.

Ето защо преминаване в редиците на Миньор се смята като особено полезен ход и за двете страни. Смоленски вече бе изпращан под наем в друг втородивизионен отбор – Литекс (Ловеч).

ЦСКА вече обяви, че ще отстъпи под наем двама или трима измежду карето с талантливи юноши – Илия Шаламанов, Радослав Живков, Александър Бучков и Смоленски, които в момента са на подготвителен лагер с Червените в Турция.