Собственикът на Берое уредил зимен лагер в Испания
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии ще се готвят на топло място през зимата

Берое планира да проведе голяма част от зимната си подготовка в Испания, информира „Тема Спорт“. “Зелено-белите” се събират за първа тренировка за 2024 година на 15 януари (понеделник). Воденият от Хосе Луис Ачиари отбор ще направи няколко занимания ще са в Стара Загора, като играчите ще минат и изследвания, а след това тимът ще се отправи към Испания и ще проведе лагер при много добри условия.

Лагерът е уреден от собственика Ернан Банато, който има сериозни контакти на Иберийския полуостров. Наставнкът Хосе Луис Ачиари пък е един от славните футболисти на Мурсия, с който е записал двубои и в Ла Лига.

Заралии работят активно по зимната селекция. Няколко футболисти вече напуснаха Берое, след като не впечатлиха с изявите си. Очаква се поредната вълна чуждестранни играчи по време на зимния трансферен прозорец. Селекцията ще зависи и колко играчи ще напуснат тима.

Възможно е Берое да продаде някои от футболистите си, а ако получи добри оферти. Най-много до момента се спекулира, че Вини Трибуле ще бъде трансфериран, като се говори за интерес от Турция към него.