Български кечист поиска да е част от управлението в Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Време е за нови хора в управата на Локо Пловдив. Хора, които са израснали с Локо, които обичат Локо", пише Мирослав Барняшев

Известният български кечист Мирослав “Миро” Барняшев, който е част от американската кеч федерация AEW, пусна любопитен пост в социалните мрежи за Локомотив Пловдив. 37-годишният пловдивчанин, който е фен на “черно-белите”, желае да влезе в управлението на тима.

Миро, който бе популярен в WWE с псевдонима Русев, е търси контакт на двамата собственици на Локомотив Пловдив. Той заяви, че е време клубът да бъде управляван от хора, които обичат Локомотив.

“Ако някой има контакт с Крушарски и/или Сотков, моля да сподели. Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашия любим Локо Пловдив. Време е за нови хора в управата на Локо Пловдив. Хора, които са израснали с Локо, които обичат Локо. Време е за промяна. Има хора, с които заедно сме готови да поемем грижата на клуба и неговото развитие. Боли ме да гледам как моят любим отбор Локомотив Пловдив страда поради лоши управленски решения. Благодаря предаварително и само Локо”, написа в “Инстаграм” българският кечист.