След 14 месеца: Билал Бари отново е в групата на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мароканският нападател се завърна в групата на Левски

Днес отборът на Левски се изправя срещу Хебър Пазарджик като гост в мач от 1/8 финалите за Sesame Купа на България. Двубоят на стадион „Георги Бенковски“ е от 14:30 часа като е ясна групата от 20 футболисти, определена от наставника на “сините” Николай Костов.

Най-голямо впечатление прави, че 14 месеца по-късно нападателят Билал Бари се завръща за “сините”. Централният защитник Хосе Кордоба пропуска двубоя поради травма.

Групата на Левски: Ники Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Келиан ван дер Каап, Виктор Любенов, Цунами, Андриан Краев, Дарлан, Асими Фадига, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, М. Петков, Уелтон, Роналдо, Рикардиньо, Билал Бари, Преслав Бачев.

Левски влиза като фаворит за победата в Пазарджик. “Сините” ще преследват втори пореден успех, след като през уикенда разбиха Локо Пловдив с 3:0. Тимът на Хебър пък е в криза на терена и извън него. Отборът от Пазарджик загуби четири от изминалите си пет срещи, а отделно от това се говори, че има финансови проблеми.