Байерн Мюнхен вади 60 млн. евро за испански халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварският гранд е готов да плати 60 милиона евро, за да подпише с Мартин Субименди

Според информация на BILD, германският шампион Байерн Мюнхен ще хвърли усилия и пари, за да подпише с Мартин Субименди през летния трансферен прозорец. Шампионите на Бундеслигата са готови да платят 60 милиона евро, за да вземат полузащитника на Реал Сосиедад. Междувременно испанският халф е трансферна цел също на Арсенал и Барселона.

24-годишният полузащитник се утвърди като един от най-добрите на своята позиция в Ла Лига, откакто проби в първия отбор на Реал Сосиедад. Възпитаник на юношеската академия на баския клуб, Субименди не пуска титулярното място в Реал Сосиедад, а също така проби и в националния отбор.

Испанският национал се е появил 164 пъти досега за Реал Сосиедад, записвайки шест гола и седем асистенции. Междувременно играчът има четири мача за Ла Роха. Прогресът на Субименди не остана незабелязан, привличайки вниманието на топ клубове като Арсенал, Барселона и Байерн Мюнхен.

Байерн наскоро се включи в надпреварата за подписа на Субименди. Техният интерес идва на фона на несигурността около бъдещето на Йошуа Кимих. Баварският гранд е насочил поглед към халфа на Реал Сосиедад и е готов да задейства освобождаващата му клауза от 60 милиона евро.