Солскяер: Манчестър Юнайтед се нуждае от трофеи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Солскяер иска да спечели трофеи още през този сезон

Старши-треньорът на Ман Юнайтед – Оле Гунар Солскяер, категорично заяви, че ‘черевните дяволи’ искат да триумфират с нови трофеи. Манчестър Юнайтед не са печелили купа след 2017 година, което не е харакерно за отбор от техния ранг.

“Стремим се към спечелването на трофеи. Искаме да се подобряваме с всяка изминала кампания. Желанието ни е да играем финали и да печелим купи. Това е единственото нещо, което ни интересува. Спомням си как спечелих първия трофей в моята кариера. Например първият трофей за Неманя Видич и Патрис Евра (в Манчестър Юнайтед) беше Купата на Лигата през 2006 г. Това винаги означава нещо. Поради тази причина отчаяно се нуждаем от спечелването на купа. Тези играчи отчаяно искат да разберат какво е да имаш трофей”, заяви норвежкият специалист пред медиите.

В сряда Ман Юнайтед излиза в мач от четвъртфиналите в турнира за купата на Лигата, като ще гостува на Евертън. “Червените дяволи” ще се стремят към победата и класиране на полуфиналите в турнира.

Добра новина за Солскяер преди срещата е, че анлийският национал Джеси Лингард може да се завърне в състава на “червените дяволи”, след като лекуваше контузия и не е играл от 30 септември насам.