Соу: Срещу Йънг Бойс сега ще е различно заради новия ни треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да продължавам да подхождам със самочувствие"

Нападателят на ЦСКА Али Соу получи наградата за играч на изминалия кръг в родната efbet Лига. За гамбиеца са гласували 8 от общо 19 треньори. Али Соу отбеляза победния гол в мача срещу Монтана, който завърши при резултат 2:1 в полза на „армейците“.

По време на награждаването футболистът на „червените“ сподели, че ако има партньор в атаката, ще се чувства „по-удобно“. Нападателят е на мнение, че вторият мач срещу Йънг Бойс ще е по-различен от първата среща между двата тима, като основната причина е треньорската рокада в тима.

„Благодаря за тази награда, важна е за мен лично и се чувствам щастлив. Мачът с Левски е важен, знам, че е дерби, но целта ни винаги е да спечелим мачовете си. Трябва да сме още по-мотивирани да спечелим. Всички сме щастливи, че Акрапович е тук и той иска да ни помогне да се развиваме и да постигнем целите си, печелейки трофеи с клуба. Вече виждаме много обещаващи неща и се надявам, че ще продължи по същия начин. Дори и за този кратък период той успя да ни помогне в някои аспекти“.

„В момента много играчи липсват и не сме в пълен състав. Не мога да кажа, че планът ни е да играем винаги с двама нападатели, но нямам претенции. Ако играя с партньор то ще се чувствам по-удобно“.

„Както виждате, напоследък играя на по-различна позиция, затова имам и повече свобода. Трябва да съм готов за тези положения, напоследък играем с двама нападатели и затова получавам подобни шансове“.

„Не познавах Акрапович лично, но познавах работата му. Видяхме се с него и поговорихме, той ме мотивира и вярва в мен, аз вярвам в него, така че се надявам заедно да вървим напред“.

„Искам да печелим повече мачове. Лично аз се опитвам се развивам и след това да започна да вкарвам повече попадения. Футболът не е лесен, когато си на терена. Може да направиш пропуск, но не трябва да си мислиш, че няма да дойде и следващ шанс, така че трябва да продължавам да подхождам със самочувствие“.

„Резултатът срещу Ихтиман е много добър за целия отбор, относно самочувствието особено, защото не ни се беше случвало често да вкарваме 5 гола. Самият аз съм по-мотивиран, защото знам, че ще имам възможност да вкарвам повече голове. Мисля, че срещу Йънг Бойс ще е различно сега, защото имаме нов треньор, което ще е позитив за нас. Това е много важен мач, така че ще се опитаме да спечелим трите точки“, каза нападателят на ЦСКА.