Спартак Варна с всичко най-добро за градското дерби с Фратрия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ясна е групата на "соколите" за двубоя с местния съперник

Днес отборът на Спартак Варна стартира участието си в турнира Купата на България. В 1/32-финалите отборът на Спартак се изправя срещу Фратрия – сравнително нов тим от град Варна. Треньорът на “соколите” Васил Петров е определил групата за двубоя срещу бързо проспериращия тим.

„Соколите“ се изправя срещу тима на Фратрия от 19 часа на своя стадион „Спартак“. Въпреки че по жребий Спартак Варна е гост, то двубоят ще се играе на техния стадион. Абонаментните карти на Спартак за сезона не важат за този мач, информираха преди дни от “соколите”, като пропускът за вход е 10 лева.

Спартак Варна ще бъде с всичко най-добро в  мача, като целта е победа и класиране на 1/16-финалите, където се включват и отборите от Първа лига.

Групата на Спартак Варна: Никола Виденов, Денислав Жеков, Атанас Зехиров, Александър Цветков, Ангел Грънчов, Виктор Митев, Любослав Маринов, Преслав Петров, Велислав Боев, Йоан Бауренски, Румен Руменов, Айвън Ангелов, Георги Мариянов, Даниел Начев, Хидает Хюсеин, Ивей Ромееш, Евгений Илиев, Ахмед Ахмедов, Йохан Нзи, Мехмед Сабри