Треньорът на Левски спрял трансфер на Ван дер Каап
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландския бранител бил желан от Ференцварош

Треньорът на Левски Николай Костов е взел важно решение през лятото. Той е спрял трансфера на бранителя Келиан ван дер Каап в унгарския гранд Ференцварош. Това се разбра в последните часове на трансферния пазар.

По информация на “Мач Телеграф”, Ференцварош е изпратил официална оферта в офисите на “Герена”. Предложената сума не била много висока, а наставникът на “сините” Николай Костов категорично отказал нидерландския бранител да бъде продаван. Той поставил условие на ръководството да бъде намерен класен заместник на Ван дер Каап и едва тогава да се мисли за продажбата му.

Очаква се в следващите дни Левски да се раздели с халфа Илиян Стефанов в държава, в която все още е отворен прозорецът за трансфери. Според информациите, за бившия играч на Берое има предложение от Израел, но това не бе потвърдено от Левски. Трансферният прозорец в Израел е до 20 септември, но Стефанов може и да не заграе в израелската лига.

Илиян рядко играе през тази кампания. Левски иска да се раздели с футболиста заради слабата му форма. В момента Стефанов е резерва като Николай Костов предпочита да залага на други футболисти в средата на терена.