Спартак Варна ще преследва първа победа за сезона срещу Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Соколите" и "тигрите" поставят началото на петия кръг в efbet Лига

Новаците в efbet Лига – Спартак Варна и Хебър, се срещат днес от 18:30 ч. за първи двубой от петия кръг на първенството. “Соколите” ще се опитат да запишат първа победа в елита, докато гостите ще се опитат да сложат край на серията си от три поредни загуби.

Спартак Варна има само точка в своя актив след първите четири мача. Точката бе спечелена в последното домакинство срещу Пирин (1:1). В миналия кръг възпитаниците на Васил Петров загубиха с 0:5 от шампиона Лудогорец. Наставникът на “соколите” може да направи някои промени в състава си, като се очаква младокът Велислав Боев да се завърне в стартовия състав, след като не игра на “Хювефарма Арена”. Спартак отново ще има мощна подкрепа от феновете си и ще се опита да ги зарадва с първа победа за сезона в efbet Лига.

Хебър имаше мечтан старт на кампанията, след като спечели срещу Ботев Пловдив в първия кръг. След това обаче “тигрите” допуснаха три поредни загуби – последната бе от ЦСКА 1948 с 0:1 в четвъртия кръг. В тима на Хебър има много нови имена и треньорът Фулвио Пеа всеки мач прави промени в състава, като очакванията са това да се случи и в двубоя във Варна.

За последно Спартак Варна и Хебър са играли в морската ни столица на ниво Първа лига преди 21 г. Миналия сезон във Втора лига двата отбора се поздравиха с по една победа на собствен терен. Предстои да видим дали и в елита факторът домакинство ще окаже своето влияние.