Спокойствие в Левски около договорите на трима основни играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цунами, Роналдо и Уелтон не смятат да напускат "Герена"

Бразилският бранител Цунами няма да създава проблеми на ръководството на Левски относно договора си със “сините”. Левият бек е обявил, че е готов да продължи да играе на “Герена”. Бразилският футболист е доволен от престоя си в клуба, както и от любовта, която демонстрират феновете на Левски към него. “Сините” са били единствената възможност, която е имал в кариерата си, за да играе в Европа, така че той им е благодарен за това, пише “Мач Телеграф”.

Твърди се, че подобна е и ситуацията с един от героите на Левски през този сезон – Роналдо. Офанзивният футболист бил много щастлив, че “сините” направиха всичко възможно, за да бъде у нас заедно с майка си. Крилото не искал тя да остане да живее сама в Бразилия. Двамата са живели там в едно от най-големите гета на Рио де Жанейро.

Бразилската звезда Уелтон също бе пришиван в групата на играчите, чиито договори изтичат, но се оказа, че преди година е преподписал с по-добри условия и въобще не бърза да напуска Левски, като се надява на ново участие в Европа със “сините”.