Добави коментар
Информационната система ще бъде закупена от ММС, вече има обявена обществена поръчка за избор на изпълнител

Варненският стадион „Тича“ ще се сдобие с модерно информационно LED-табло на стойност 150 000 лева, съобщава „Варнаутре“. Покупката му ще бъде финансирана от Министерството на младежта и спорта, като вече има обявена обществена поръчка за избор на изпълнител.

Размерите на новото табло ще бъдат 8х5 метра, с височина от над 11 метра, като то ще бъде поставено на специална метална конструкция. Всичко необходимо за нормалната експлоатация на информационната система ще бъде включено – видео процесор, сендер и ресивинг карти, софтуер и т.н .

Човек от екипа на Черно море ще бъде обучен специално за работа с модерната нова система, която спомага на ст. „Тича“ да отговаря на съвременните изисквания за провеждане на футболни двубои.

Стадионът на „моряците“ беше модернизиран през 2017 година, като вложената сума беше 1 000 000 лева. Тогава със средствата, които бяха отпуснати от спортното министерство, беше изградено осветление, реновира се тревната настилка и се изгради автоматизирана дренажна и поливна система.

Добави коментар
Гласувай: