Добави коментар

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе видимо доволен от успеха на „червените“ срещу БАТЕ Борисов с 2:0 във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Наставникът на „армейците“ сподели, че колективът и дисциплината са били ключа към успеха в срещата с беларуския вицеашмпион. Стамен Белчев сподели, също, че е доволен от целия отбор.

„Бяхме добре разузнали силните и слабите страни на БАТЕ Борисов. Спазвахме тактическа дисциплина през целия мач, а на моменти контролирахме играта през втората част. Мога да отлича колектива в днешния двубой“, заяви Стамен Белчев.

„До неделя имаме три дни. Ще се опитаме да възстановим играчите. Нямаме извинения и трябва да сме подготвени за мачове през 3-4 дни“, заяви Белчев по повод сгъстената програма на отбора и предстоящия мач с Лудогорец.

„През цялото време чувахме феновете. Мисля, че и футболистите знаеха, че феновете ще ни окажат подкрепа, въпреки че нямаше как да са на стадиона. Искам да благодаря на привържениците. Дано имаме повече поводи за радост“, добави треньорът на ЦСКА.

„В Европа няма лесни опоненти. С това се убедихме в миналия кръг срещу малтийския Сайрънс. Нека мине мача с Лудогорец и ще проучим съперника. Няма да подценим противника. Трябва да вкарваме положенията, да имаме скорост пред вратата на опонента“, каза още Стамен Белчев.

Добави коментар
Гласувай: