Стана ясно защо Челси не настоява за подписа на Джеймс Мадисън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси реши да не настоява за услугите на Джеймс Мадисън трансферната си политика

Медията Football Insider съобщава, че Челси не е настоявал за подписа на Джеймс Мадисън заради трансферната си политика. “Сините” разчистиха пътя в битката за футболиста на Лестър и позволиха на Тотнъм да привлече доста по-лесно 26-годишния полузащитник.

Треньорът на Челси Маурисио Почетино искаше да подсили тима с Мадисън. Аржентинският мениджър е голям почитател на 26-годишния футболист и вярваше, че привличането му щеше да им даде предимство в центъра на терена. Джеймс Мадисън можеше да добави много голове, както и креативност в атака.

“Сините” не предприеха действия, за да привлекат халфа на “лисиците” на “Стамфорд Бридж” заради трансферната си политика. Лондонският клуб е решил да заложи на млади играчи с висок потенциал. През последните няколко прозореца всичко, което направиха, беше да привлече изключителни млади таланти от цял свят. И клубът даде ясно да се разбере, че няма да подпише с никого над 25 години, поради което не влезнаха в битката за 26-годишния английски национал.

Челси взе младите Ромео Лавия и Мойсес Кайседо за обща цена от 173 милиона паунда. Тъй като Челси реши да не прави оферта за Мадисън, Тотнъм имаше много по-лесен път и в крайна сметка го взеха срещу сума от 40 милиона.