Станислав Генчев: Всички в отбора чакаме с нетърпение утрешния мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специлаистът е готов за пловдивското дерби

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Станислав Генчев коментира предстоящият двубой срещу Локомотив Пловдив. Това ше бъде и официалният дебют на Генчев, който бе привлечен през лятото, след като миналия сезон ръководеше Локомотив София.

“Всички в отбора чакаме с нетърпение утрешния мач, срещу най-големия ни противник. Тимът ни е добре подготвен и се готвим за победа. Ще ни липсва публиката, защото футболът е за феновете. Тяхната подкрепа е изключително важна и може да изстиска максимума от футболистите. С феновете трябва да бъдем и сме едно семейство“, започна специалистът.

„Мисля, че ги познаваме добре и сме направили всичко възможно да анализираме приятелските им мачове. Може да се каже, че имат добър синхрон в отделните линии между играчите си. За мен няма значение дали дербито е в първия кръг. Зарядът и атмосферата винаги са едни и същи. Късата подготовка не ме притеснява, макар че винаги е добре да имаш поне още една седмица допълнително за работа за подобряване на синхрона в отбора. Притеснява ме ранният час на мача. Не е приятно за футболистите и феновете, но няма да се оплакваме и се съобразяваме с времето“, добави той.