Стефано Пиоли коментира жребия на Милан в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" ще се изправят срещу Тотнъм на 1/8-финалите

Италианският шампион Милан ще играе срещу Тотнъм на 1/8-финалите в Шампионската лига. Според наставника на “росоенрите” Стефано Пиоли жребият е труден и очаква равностойни мачове между двата отбора.

Пиоли заяви, че колегата му Антонио Конте е страхотен треньор и воденият от него отбор на Тотнъм е доста компактен и организиран, като разполага със силни индивидуални играчи, визирайки Сон, Кейн, Перишич и Кулушевски.

“Това ще бъдат трудни двубои срещу силен тим, воден от мениджър, който ни познава. Имаме сериозно предизвикателство, което искаме да изиграем с голяма увереност. Дали съм доволен от жребия? Не съществуват перфектни отбори. Нашето ниво трябва да бъде много високо и да играем с убеждението, че можем да преодолеем и този кръг”, сподели Пиоли.

Мениджърът на Милан се надява да разполага с най-добрия възможен състав срещу Тотнъм, а за момента фокусът на тима е изцяло върху Серия А.

“На хартия мисля, че ще бъде равностоен сблъсък. Нивото на Висшата лига е много високо, но сега има и три италиански отбора в елиминациите. Ще играем първия мач у дома и това ще бъде фактор, така че трябва да се справим добре”, каза Пиоли на днешната си пресконференция.