google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Питайте някого в Търново дали е говорил с Бербатов, обърна се към репортерите босът на Белите

Президентът на Славия Венци Стефанов за пореден път изрази недоволство от съдийството в мач на неговия тим.

Този път негодуванието на силния човек в щаба на Белите беше насочено към Никола Попов, ръководил загубата на най-стария столичен тим с 1:0 от ЦСКА на заснежения терен на стадиона в “Овча купел”.

“Имахме своите шансове, греди, един кастриран съдия, който свиреше всичко за ЦСКА, а нищо за Славия,” възкликна Стефанов.

“Чудна работа как в 16-тия кръг свири на ЦСКА (б.а – Попов свири дербито между Левски и ЦСКА, което бе от 13-тия кръг, но бе отложено и се игра като един от последните мачове за годината), а в 17-тия отново на ЦСКА.

“Аз си го обяснявам, че е съвсем съзнателно. Нямам против. Двата отбора играха при тежки условия. Аз съм доволен от това, което показаха футболистите на Славия. Бориха се.

“Никола Попов нека го съдят други. Има си Съдийска комисия. Ако гредите бяха голове, резултатът щеше да е друг. Важното е на такива терени съдиите да имат коректно отношение. Сигурен бях, още като видях неговото назначение ми стана ясно какъв ще бъде резултата на терена.”

Очаквано Стефанов бе запитан и за разразилата се словесна война с бившия голмайстор на националния тим Димитър Бербатов

“Бербатов – един самовлюбен в себе си човек,” заяви босът на Славия. “Като иска да се кандидатира, да се кандидатира. В Търново говори с пажовете си. Попитайте дали някой в Търново е разговарял с него.

“Навсякъде по света, когато ходя ме питат за Стоичков, не за Бербатов. На вас ви е симпатичен. А, моето момиченце? (обръща се към репортерка).

“Когато Митко Бербатов каза: Да го духате, не искам да играя в България, какъв маркетинг беше? Какъв маркетинг беше? Това е антимаркетинг за България. Моето отношение е такова. Григор Димитров може да говори с хората, вие разговаряли ли сте с Бербатов. С кой е говорил, бе?”

Стефанов обяви за нелепо искането за прекрояване на програмата заради атмосферните условия.

“Ако искате говорете с временно изпълняващия длъжността президент Мишо Касабов да назначи Минчо Празников и в зависимост от програмата да се прави програмата. Нека не търсим под вола теле.

“Други години също се е играло. Имало е програма на УЕФА кога трябва да завърши първенството. БФС трябва да изготви програмата по този план. Отопление на стадион знаеш ли как ще прави. С пари, не с дупе. Както виждате Славия не е получил от държавата пари нито за отопление, нито за осветление.”