Стоев: Трябва ни време, за да бъдем отбора, който ми се иска!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Неминуемо е по-спокойно в съблекалнята след победата. Имаше напрежение след последните две загуби. Имаме един основен проблем, който е липсата на увереност."

Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев видимо бе доволен от успеха на неговите футболисти с 2:0 срещу Пирин. “Столичните железничари” успяха да се отърсят от катастрофалното поражение с 0:6 от Левски от предишния кръг. Той призна, че неминуемо победата е внесла спокойствие в съблекалнята. Също така апелира за време, така че тимът да успее да се превърне в отбора, който желае. Старши-треньорът на “червено-черните” направи коментар и за конфликтът между ръководството и феновете.

„Неминуемо е по-спокойно в съблекалнята след победата. Имаше напрежение след последните две загуби. Имаме един основен проблем, който е липсата на увереност. От там започват микс от технически грешки, които нарушават ритъма ни на игра, докато футболистите разберат, че грешки ще има. Важното е по-бързо да ги преодоляват и да се опитват да играят футбол. Всичко се дължи на тази увереност. Грешейки повече в началните минути, става доста сложно за състезателите. Или грешат допълнително, или се поскриват на терена. Трябва ни време и постепенно да се превърнем в отбора, в който ми се иска“, започна той.

„Виждаха се тези наши слабости. Имаше и доста положителни неща. Не значи, че не съм видял хубави неща. Имаше бързи атаки в дадени моменти, но не се завършиха по най-добрия начин. Може би ще ни трябва повече време, за да изчистим слабостите си“, коментира Стоев.

„За инцидента на трибуните от вас го разбирам. Казах и преди. В тоя спорт, тая война победители няма да има. Страда целият клуб. Продължават тези пререкания между ръководството и фенове. За мен е жалко, и аз съм юноша на този клуб. Боли ме, че няма взаимно разбирателство между страните. Надявам се да се стигне до сериозни компромиси и от двете страни. Локомотив е на всички хора, които обичат този клуб. Бил е доста години преди нас, ще е и доста години след нас. Трябва да направим всичко възможно да се стигне до разбирателство“, завърши той.