Стоилов с нова атака срещу съдиите и Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Главният мениджър на ЦСКА София Стойчо Стоилов за пореден път се нахвърли срещу съдиите в Първа лига, като не пропусна да жегне и големия съперник на Червените – Лудогорец.

Повод за възмущението на боса на Армейците станаха травмите на трима от основните футболисти в тима на Стамен Белчев по време на двубоя с Етър в първенството.

Пламен Гълъбов бе заменен принудително с натъртване на ребрата, а Стефано Белтраме и Жул Кейта получиха неприятни удари, като всички те са под въпрос дори за старта на тима в Лига Европа на 22 октомври. Най-сериозно е положението с Гълъбов.

“Всичко мога да преглътна – обратни отсъждания, дузпи и други странни решения в полза на противника, но безогледното ритане с цел да се контузят и респектират нашите играчи не мога да преглътна!, написа Стоилов във Фейсбук.

“Това е целта на чернодрешковците, да не се позволява на нашите играчи да разкрият истинските си възможности и да се пречупят психически!

“Докато на друг отбор се осигуряват европейски условия за футбол и не дават да се „докоснат“ с пръст „звездите“ им. Въпреки всичко вече две години са без победа срещу ЦСКА!“